Konferera på Husargården

Vi på Husargården erbjuder flera olika alternativ för en lyckad konferens i naturskön och avkopplande miljö. Tillsammans lägger vi upp en bra konferenslösning utifrån era behov. Välkommen att ta kontakt med oss för mer information och bokning på:

kontakt@husargarden.se

Erbjudande till konferensgäster på Husargården – paket att boka till sitt arrangemang

1. Effektivt personligt ledarskap – skapar balans och ger resultat

Jag föreläser om ledarskap med fokus på att effektivt utveckla och driva företag/team eller individer till framgång. Ledarskap som engagerar, skapar kreativitet och arbetsglädje – på köpet ökar prestationen. Inspireras av insikter i hur vi effektivt skapar en väg framåt – genom kommunikation och tydlighet. För dig som ledare/chef ger detta mer tid åt rätt saker – genom prioritering och planering. Hur skall vi annars hinna , orka och prestera för framtiden ?

295kr ex moms – minimum 5 deltagare
1,5 tim föreläsning

2. Ledningsgruppens möten – Hur kommunicerar vi internt i företaget/verksamheten ?

Hur ofta är kommunikation och värderingar på agendan vid möten ? Hur får vi all personal att arbeta med samma riktning och mål ? I just ledningsgruppen skall även strategier, visioner och framtidsplaner diskuteras och därefter förmedlas internt. Det är nu det börjar bli svårt – och ledarskapet/ansvaret landar i de erfarenheter man har. Vi har en dialog kring hur detta kan ske effektivt och samtidigt nå fram.

295kr ex moms – minimum 5 deltagare
1,5 tim föreläsning

Carina Jönsson på CJ Consulting som erbjuder ovan paket – har mer än 30 års erfarenhet av ledarskap. Arbetar idag med uppdrag åt chefer, verksamhetsledare, styrelser och ledningsgrupper. 

Våra grundpaket

Konferans med övernattning

I vårt konferenspaket med övernattning ingår middag på kvällen i vår kombinerade restaurang och pub. Vi har tillgång till tolv enkelrum (vissa med delat badrum) eller 28 bäddar i dubbelrum och i våra stugor.

Pris: Från 1590 kr/person, exklusive moms i delat dubbelrum

Om ni vill förgylla er vistelse med någon aktivitet kommer vi gärna med förslag. Det finns även möjlighet att boka Husargårdens vedeldade badtunna för 1200 kronor.

Heldagskonferans

I vårt paket för heldagskonferens ingår förmiddagsfika vid ankomst, lunch med varmrätt, måltidsdryck och kaffe samt eftermiddagsfika.

Pris: 525 kr/person exklusive moms.

Det finns även möjlighet att boka middag i anslutning till heldagskonferensen.

Halvdagskonferans

I vårt paket för halvdagskonferens ingår förmiddagsfika eller eftermiddagsfika samt lunch med varmrätt, måltidsdryck och kaffe.

Pris: 435 kr/person exklusive moms.

Offertförfråga

DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.