Fester

Dop, födelsedag, bröllopsdag, jubileum – eller något annat som ni vill fira?

Hos oss är ni varmt välkomna att fira livets alla stora stunder. Ni bestämmer upplägget på er fest och vi ser till att ni kan umgås, fira och ha en trevlig dag/kväll hos oss.

Ett 50-årskalas på vintern i restaurangen, en 85-års uppvaktning en söndag, återträff med gymnasieklassen, ett sommarparty på Verandan i augusti med mingel och livemusik eller en sommarfest i vårt tält som rymmer upp till 100 personer.

Vad det än är ni vill fira – vi ser till att er fest blir lyckad. Viktigast av allt är Ni & era gäster.

Välkommen till Husargården för att fira!

Bröllop

Vi på Husargården hjälper till att göra er dag till den vackra och minnesrika dag som ni drömt om. Utifrån era önskemål sätter vi tillsammans er prägel på bröllopet, oavsett om ni planerar en liten och intim tillställning eller en storskalig fest.

Ni kan välja mellan att gifta er i någon av de närbelägna kyrkorna eller förlägga vigseln hos oss på Husargården – i vår idylliska trädgård, på trädäcket vid dammen eller uppe på ängen.

Efter brudskål och mingel i trädgården kan ni inta bröllopsmiddagen i vår restaurang eller på Verandan. I restaurangen ryms upp till 60 gäster, på Verandan 50 stycken. Under sommarhalvåret är det även möjligt att inta middagen i vårt tält med plats för 100 gäster.

 När den stora dagen så småningom lider mot sitt slut väntar övernattning i vår bröllopssvit. För era gäster har vi upp till 28 bäddar. På morgonen dagen efter bröllopet njuter ni av en härlig frukostbuffé tillsammans.

Vår egen bröllopskoordinator har många års erfarenhet av att arrangera bröllop och andra fester vid livets alla stora tillfällen. Efter ett första möte går ni tillsammans vidare med planeringen. Kontakta oss för mer information.

Offertförfråga

DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.