Bröllop- & festarrangemang

Bo nära djur & natur

Välkommen till Husargårdens Bed & Breakfast

Besök vår Engelska pub

Njut av vår natur och uteserveringar

Bröllop & Fest


Livets stora dag

Vi på Husargården strävar efter att se till att er dag blir som ni drömt om. Tillsammans sätter vi er prägel på er bröllopsdag utifrån era önskemål – om det är för det lilla eller stora sällskapet.

Gift er i en av de närliggande kyrkorna eller välj att förlägga vigseln hos oss på Husargården – ute i den idylliska trädgården, på trädäcket ut till dammen eller uppe vid änge

Brudskål och mingel kan hållas i trädgården för att sen inta middagen i vår restaurang, på Verandan eller i tält under sommarhalvåret. Inne i vår restaurangdel och engelska pub kan vi servera upp till 60 gäster, på Verandan 50 pers eller i vårt tält som rymmer upp till 120 personer.

Vår bröllopskoordinator har många års erfarenhet inom bröllop, fest och arrangemang kring livets alla tillfällen. Ni träffas för ett första möte för att sedan gå vidare med all planering. Kontakta oss för mer information.

När ni är redo att avrunda dagen – väntas en övernattning i vår bröllopssvit. Vi har även boende för era gäster – upp till 28 bäddar. På morgonen serveras det en god frukostbuffé för er alla tillsammans.

Vi erbjuder bröllops paket från 1350 SEK / person